tarcza małazlote technikum perspektywy 1Perspektywy 2020 - srebrna odznaka Offic365 Web fb  e dziennik YouTube  instagram nowa ikona 1057 2227

user_mobilelogo

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności.

Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce.

Zrozumiałem
  • Sukces ZSKU
60-lecie ZSKU - REJESTRACJA           DZIEŃ OTWARTY 11.03.2022            NABÓR 2022/2023

20171209 123757Dziękujemy za możliwość udziału w projekcie Od września do grudnia 2017 r., kilka razy w soboty, chętni uczniowie z klas drugich technikum ZSKU brali udział w projekcie ,,MYŚL KRYTYCZNIE I FILOZOFICZNIE". Zajęcia prowadzone były przez pracowników Wyższej Szkoły Inżynieryjno-Ekonomicznej w Rzeszowie. Warsztaty szkoleniowe dla uczestników były prowadzone w oparciu o podstawę programową z przedmiotu filozofia. W grupie dziesięcioosobowej dr Joanna Hałaj poprowadziła warsztaty z zakresu umiejętności argumentowania oraz z wykorzystania logiki w obszarze twórczego myślenia. Dr Przemysław Kolasa zaprezentował warsztaty z zakresu wykorzystania heurystyki w efektywnym uczeniu się, natomiast dr Sylwia Pelc warsztaty krytycznego myślenia i umiejętności argumentowania w sytuacji trudnej. Zajęcia zachęciły do krytycznego myślenia, budowania dobrej atmosfery w czasie burzliwych dyskusji ale przede wszystkim uświadomiły, że wiedza humanistyczna jest niezbędna w procesie poznawania siebie i budowania właściwych relacji międzyludzkich. Bardzo dziękujemy pomysłodawcom projektu i prowadzącym zajęcia.

20171209 123802

20171209 123810

Kontakt

Zespół Szkół Kształcenia Ustawicznego

ul. mjr H. Sucharskiego 4

35-225 Rzeszów


sekretariat@zsku.rzeszow.pl 

logo epuap

facebooklogo bip

 

Telefony

sekretariat główny 17 748-12-00
sekretariat szkół młodzieżowych i wieczorowych 17 748-12-04
sekretariat szkół dla dorosłych, KKZ, kursy 177481200,   
17 748-12-06
 
internat 17 748-11-85
kierownik internatu 17 748-12-17
 
księgowość 17 748-12-11
księgowość - zakwaterowanie i żywienie 17 748-12-10
główny księgowy 17 748-12-12
fax: 17 748-19-33
 

Mapa dojazdu